Kermainen pasta carbonara

Kermainen pasta carbonara

Otto Leskinen, Junior MasterChef Suomi 2017

4 annosta


Ainekset

1 pkt (kana)pekonia
3 valkosipulin kynttä
1/2 ruukkua oreganoa
400 g spagettia
1/2 tl suolaa ja mustapippuria
50 g parmesaania tai pecorinoa
75 g mozzarellaraastetta
2 Kultamunan vapaan kananmunaa
2 dl ruokakermaa

Lisäksi viimeistelyyn yrttejä ja juustoraastetta

Tee näin

  • Pilko pekoni ja kuori ja hienonna valkosipuli.
  • Heinonna myös oregano.
  • Laitan pastan keitinvesi kiehumaan ja mausta se suolallla.
  • Paista pekoni ja valkosipuli pannulla kypsiksi.
  • Raasta juusto ja yhdistä juustoraasteet keskenään.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon juustot ja kermat.
  • Maista pekonit suolalla, pippurilla ja oreganolla.
  • Valuta kypsä pasta ja kaada spagetit pannulle. Kaada joukkoon kananmunaseos ja sekoita tasaiseksi niin että kananmunat hyytyvät.
  • Viimeistele annos juustoraastella ja yrteillä.